Verwijderen roest op een buizenframe

Follow the steps below and be the first one to repair this item!
Simple
30 minutes
2 steps
From € 5 to € 10

Het komt best vaak voor en het gaat ten koste van de pracht van een meubelstuk; oppervlakkige roestspikkels op het buizenframe van je stoel of ander meubelstuk. Maar het is heel vaak prima en eenvoudig te verwijderen en het kost vrijwel niks. Dus aan de slag! 

Supply needed

We gebruiken voor dit klusje fijne staalwol en een schone pluisvrije doek.

Warning: any repairs done are at your own responsibility.

Het oppervlakkige roest wat je vaker tegenkomt op het chroom van chromen buizen is eenvoudig te verwijderen door het te poetsen met een bolletje fijne staalwol. 

Wrijf het staalwol met de hand stevig over het chroom. Poets net zolang tot het roest verdwenen is het chroom weer glimt alsof het nieuw is! Vergeet niet goed in de hoekjes en naadjes te poetsen voor het mooiste resultaat. 

Veeg met een schone doek de restjes staalwol weg en poets eventuele vetvlekken weg. Resultaat; een prachtig glimmend chromen buizenframe. En als je stoel een leren zitting heeft zoals de stoel in ons voorbeeld, kijk dan ook even naar de handleiding waarmee je leer het best kunt onderhouden en oud leer weer op kunt knappen. 

And done! What a feeling!

Did you manage to fix it?

Yes!

Success!
Share your success!

Too difficult?

We can help at Meublowski. Check our services. More information
Let us know if your repair has been successful, then we'll immediately know how many items we've saved from the garbage. If you can't figure it out or if it's beyond repair, have it repaired by Meublowski or find a smart way to dispose of it.